Trailer: Snoop Dogg nu speelbaar in Call of Duty

Geplaatst: 20 april 2022 10:59

Het klinkt een beetje als een rare grap, maar dat is het niet. Bekende rapper en stoner Snoop Dogg is de nieuwste speelbare Operator in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard.

Als je de Nachtbraker van 24 maart hebt gelezen, dan weet je al dat Snoop Dogg onderweg is naar de Call of Duty-games. Nu is hij er eindelijk, precies op tijd voor 4/20, de Amerikaanse Cannabis-dag. Als je Calvin Broadus, beter bekend als Snoop Dogg, wilt bemachtigen, dan kun je het Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle aanschaffen. Dit pakket geeft je niet alleen Snoop Dogg als Operator, maar ook drie legendarische wapens die compleet in Snoop Dogg's stoner-thema zijn vormgegeven. Dit zijn een Assault Rifle genaamd The West Coast Bling, een SMG die Tha Shiznit heet, en een Sniper Rifle genaamd the Bong Ripper.

Snoop Dogg is vanaf nu beschikbaar in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord