Trailer: Song of Nunu: A League of Legends Story aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 14 september 2023 21:45

Tijdens de Nintendo Direct werd er naast Bandle Tale: A League of Legends Story ook nog een nieuwe trailer getoond van de League of Legends-game, waarin Nunu en Willump de hoofdrolspelers zijn.

In het verhaalavontuur Song of Nunu: A League of Legends Story, ontwikkeld door Tequila Works, Stort je volledig in het meeslepende verhaal dat zich afspeelt in de onontdekte gebieden van de Freljord. Het verhaal concentreert zich op het ontrafelen van de waarheid achter het verleden van Nunu en Willump. In de kersverse trailer kun je zien hoe Nunu en Willump zich voortbewegen over krakend ijs, zich wagen in een extreem hete omgeving en van een ijsschots glijden. Bekijk hieronder de trailer:

Song of Nunu: A League of Legends Story is vanaf 1 november 2023 speelbaar op Nintendo Switch. De game is vanaf nu voor te bestellen.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Song of Nunu

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

1 november 2023

Ontwikkelaar

Riot Forge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord