Trailer: Splatoon 3 krijgt eerste substantiële contentupdate

Geplaatst:

De eerste substantiële contentupdate voor Splatoon 3 is zojuist uit de doeken gedaan. Nieuwe wapens, maps en het eerste Big Run-evenement maken hun entree.

Terwijl je nog bijkomt van de uitslag van het Splatoon x Pokémon Splatfest, komt er met het Chill Season 2022 in Splatoon 3 na enkele maanden een einde aan het Drizzle Season. Alhoewel de dab-emote de Catalog dus binnenkort verlaat, zijn er snel weer een hoop nieuwe kledingstukken, titels en emotes te ontgrendelen. Het nieuwe seizoen gaat gepaard met een joekel van een contentupdate.

In een nieuwe trailer toont Nintendo dat met het volgende seizoen twee nieuwe maps naar de game komen: de terugkerende Flounder Heights-map uit Splatoon op de Wii U en een fonkelnieuwe map die door het leven gaat als Brinewater Springs. Natuurlijk staan er ook weer nieuwe wapens op ons te wachten. Tien wapens, waaronder de Tentatek Splattershot, keren terug uit eerdere games en drie compleet nieuwe wapens staan klaar om gebruikt te worden. Ook X-Battles, een Anarchy-speelstijl die enkel is weggelegd voor de beste spelers, komt naar de game. Ten slotte vindt binnenkort het eerste Big Run-evenement plaats in Wahoo World. Er worden snel meer details gedeeld over deze gebeurtenis waarin Salmon Run op 'normale' maps gespeeld kan worden.

Het nieuws werd gedeeld in een nieuwe trailer. Die kun je hieronder terugvinden.

De eerste substantiële Splatoon 3-update is vanaf 1 december te downloaden op de Nintendo Switch. Vanaf dezelfde dag begint het Chill Season en kun je weer allerlei nieuwe voorwerpen ontgrendelen.

Wil je in het nieuwe seizoen je beste beentje voorzetten? Bekijk dan nog zeker onze Splatoon 3 beginnerstips. Voor meer informatie over de game kun je ook onze Splatoon 3 review checken.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord