Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Splatoon 3 krijgt eerste substantiële contentupdate

De eerste substantiële contentupdate voor Splatoon 3 is zojuist uit de doeken gedaan. Nieuwe wapens, maps en het eerste Big Run-evenement maken hun entree.

Terwijl je nog bijkomt van de uitslag van het Splatoon x Pokémon Splatfest, komt er met het Chill Season 2022 in Splatoon 3 na enkele maanden een einde aan het Drizzle Season. Alhoewel de dab-emote de Catalog dus binnenkort verlaat, zijn er snel weer een hoop nieuwe kledingstukken, titels en emotes te ontgrendelen. Het nieuwe seizoen gaat gepaard met een joekel van een contentupdate.

In een nieuwe trailer toont Nintendo dat met het volgende seizoen twee nieuwe maps naar de game komen: de terugkerende Flounder Heights-map uit Splatoon op de Wii U en een fonkelnieuwe map die door het leven gaat als Brinewater Springs. Natuurlijk staan er ook weer nieuwe wapens op ons te wachten. Tien wapens, waaronder de Tentatek Splattershot, keren terug uit eerdere games en drie compleet nieuwe wapens staan klaar om gebruikt te worden. Ook X-Battles, een Anarchy-speelstijl die enkel is weggelegd voor de beste spelers, komt naar de game. Ten slotte vindt binnenkort het eerste Big Run-evenement plaats in Wahoo World. Er worden snel meer details gedeeld over deze gebeurtenis waarin Salmon Run op 'normale' maps gespeeld kan worden.

Het nieuws werd gedeeld in een nieuwe trailer. Die kun je hieronder terugvinden.

De eerste substantiële Splatoon 3-update is vanaf 1 december te downloaden op de Nintendo Switch. Vanaf dezelfde dag begint het Chill Season en kun je weer allerlei nieuwe voorwerpen ontgrendelen.

Wil je in het nieuwe seizoen je beste beentje voorzetten? Bekijk dan nog zeker onze Splatoon 3 beginnerstips. Voor meer informatie over de game kun je ook onze Splatoon 3 review checken.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?