Trailer: Wolverine deelt schade uit in Marvel's Midnight Suns

Geplaatst:

Hij is iconisch geworden door zijn rol in de X-Men. Wolverine staat klaar om wat schade uit te delen in Marvel's Midnight Suns. Het nieuwe beeldmateriaal toont de anti-held in actie.

Wolverine is de beste in wat hij doet, maar wat hij doet is niet erg netjes. Dat is de ruige vertaling van dit nog ruigere personage. Ook in Marvel's Midnight Suns weet hij de beest uit te hangen. Wolverine kan zichzelf razendsnel genezen en deelt zelf flinke klappen uit. Dit doet hij met zijn stalen klauwen gemaakt van adamantium. Wolverine wil echter zijn verlossing vinden in de strategiegame van 2K. Logan wil gezien worden als eervolle man, niet als losgeslagen beest. Gaat dat hem lukken? We gaan het meemaken.

Bekijk hier andere personages van Marvel's Midnight Suns. Spider-Man en Captain America zijn maar voorbeelden van de als maar groeiende line-up.

Marvel's Midnight Suns is wederom uitgesteld. Naar verwachting verschijnt de strategiegame vóór april 2023.

Bron: Marvel's Midnight Suns
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord