Check hier alle The Game Awards 2023 content

Trophy lijst The last Guy bekend

The last Guy is een grappig en spannend survival spel, wat al enige tijd te downloaden is uit de PlayStation Store. In deze game dien je burgers te redden van zombies en andere bloeddorstige monsters.

De zombies en andere monsters jagen je dus graag op, maar jagen doen wij gamers ook maar al te graag; wij jagen graag op trophies. Nu is er weer een leuke lijst met trophies voor The Last Guy bekend. Check de lijst hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?