Check hier alle The Game Awards 2023 content

Tropico 4 komt eraan

De Tropico-serie komt met zijn vierde deel. Dat heeft Haemimont Games aangekondigd. De Bulgaren laten ons ook deze keer spelen op een tropisch eiland, maar toch zit ook de Koude Oorlog in het spel.

In het tweede kwartaal van 2011 mag jij dus weer als El Presidente aan de slag met twintig nieuwe missies en tien nieuwe mappen. Op de pc, maar misschien ook wel op de consoles. Dat zal Haemimont Games binnenkort bekend maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?