Twee nieuwe facties voor Battleforge

EA maakte vandaag bekend dat ze hun RTS-game, Battleforge, gaan uitbreiden met twee nieuwe facties, genaamd de Bandits en de Stonekin. Deze uitbreiding zal zich aanbieden in de vorm van 120 extra kaarten en zal de naam Renegade Edition dragen.

Van de 120 kaarten zullen 60 kaarten nieuwe gebouwen en eenheden bevatten. Toch is er een duidelijk onderscheid tussen de Stonekin en de Bandits. De Stonekin bestaan uit grote eenheden, die ondanks een beperkte snelheid duidelijk kunnen aanvallen. De Bandits zijn dan weer erg snel en veelzijdig, doordat ze ook een artillerieaanval kunnen uitvoeren.

Het grootste voordeel aan het Renegade-deck is een nieuwe eigenschap: de Dual Orb-eigenschap. Hiermee kunnen ze nieuwe krachten uit verscheidene Orb-bronnen halen en zijn ze dus geschikt om te gebruiken in andere decks. Deze eigenschap zal tevens gebruikt worden door beide facties. De Renegade Edition zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?