Twee nieuwe videos Lost and Damned

Om de nieuwe downloadable content voor Grand Theft Auto IV, The Lost and Damned, nog maar even te promoten, zijn er vandaag twee nieuwe video's uitgebracht. In de eerste video kun je kijken naar een uitzending van hét nieuwskanaal in GTA IV, namelijk Weazel News.

De twee video toont een cutscene uit één van de missies van de downloadable content. Wees echter gewaarschuwd, het mannelijk schoon wordt in deze video in zijn puurste vorm uit de doeken gedaan.

Weazel News

Cutscene

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?