Twitter tijdens het spelen van Uncharted 2

Twitter begint steeds meer grond te winnen op gamegebied. Eerst vertelden we jullie al over Twitter-integratie in de racegame Blur. Er waren ook eerder geruchten dat Uncharted 2: Among Thieves Twitter-ondersteuning zou hebben. Deze geruchten zijn vandaag bevestigd.

De Twitter-integratie in Uncharted 2 zal geheel automatisch verlopen. Zo zal er automatisch getwitterd worden wanneer je bijvoorbeeld een Trophy hebt gehaald in de game. Je kunt geheel zelf bepalen wat je wel wilt laten Twitteren en wat niet. Gaan jullie het gebruiken?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?