Ubisoft bevestigt nieuwe details Assassin's Creed 2

Een tijdje gelden doken er 25 nieuwe feiten op over Assassin's Creed 2. Ubisoft heeft deze feitjes nu min of meer bevestigd, en ook zelf nog wat extra informatie naar buiten gebracht.

De uitgever kon ons vertellen dat het verhaal zich zal afspelen rond de vijftiende eeuw, in de tijd van de Renaissance dus. Jij speelt Ezio en kan gaan en staan waar je wilt in een compleet open wereld.

Waar het eerste deel in de franchise commentaar kreeg vanwege de herhalende elementen, gaat deel twee dat anders aanpakken. Er zullen naast de al bekende gameplay elementen ook enkele nieuwe worden geïntroduceerd, die meer variatie moeten bieden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?