Ubisoft verkoopt miljoenen

Gameontwikkelaar Ubisoft doet goede zaken met games als Far Cry 2, Prince of Persia, Shaun White Snowboarding en Rayman Raving Rabbits: TV Party. Ubisoft maakte namelijk vandaag haar financiële samenvatting over het derde kwartaal van 2008 bekend. De verkoop van deze games zorgde ervoor dat deinkomsten stegen met dertien procent.

Far Cry 2 is over de hele wereld al bijna drie miljoen keer verkocht. De nieuwe Prince of Persia en Shaun White Snowboarding zijn beidengoed voor maar liefst twee miljoen verkochte exemplaren en Rayman Raving Rabbits: TV Party is ook nog eens anderhalf miljoen keer verkocht.

Ubisoft heeft in het derde kwartaal een totale omzet van maar liefst 508 miljoen euro geboekt. Ze zijn dus een aardig stuk omhoog geschoten dankzij deze games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?