Uitgevers niet blij met geslonken E3

Geplaatst: 21 juli 2008 15:49
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zojuist heeft John Riccitiello, president van Electronic Arts uit San Francisco Chronicle zijn ongenoegen ge-uit over de E3 beurs die vorige week werd gehouden in Los Angeles.

"Electronic Arts wilt terug na de roots van de E3 of anders gaan we onze eigen show houden", aldus Riccitiello. Ook de president, Laurent Detoc van Ubisoft is erg ontevreden en noemde de show "verschrikkelijk".

De veranderingen die hebben plaatsgevonden zijn dus niet altijd in het voordeel van de ontwikkelaars, uitgevers maar ook niet voor de journalisten geweest. Shigery Miyamoto was wel positief over de beurs en zegt dat de E3 prima geschikt is voor de algemene wereldpers om ze te informeren over de nieuwste games.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer