Uncharted 2 krijgt patch

Uncharted 2: Among Thieves zit niet zonder zijn schoonheidsfoutjes. Ontwikkelaar Naughty Dog verhelpt deze schoonheidsfoutjes regelmatig met de komst van patches.

Patch 1.03 is vandaag uitgekomen en ook deze keer zijn er weer wat dingen verbeterd. Het is nu ook mogelijk om clan tags toe te voegen aan je nickname. Check hieronder de lijst met alle verbeteringen.

- Added Version number to game menu - should display 1.03 after this update
- Added Clan Tags - all players can now add a custom four letter Clan Tag in the Profile Menu (square) to display on-screen before their PSN ID
- Load times have been decreased significantly
- Added "Rematch" functionality
- Adjusted some Boosters for balance
- Addressed issue with Player?s Met screen in game menu and XMB displaying incorrectly
- Addressed issue with Double Cash not doubling medal cash rewards

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?