Undead Knights uitgesteld

Er wordt weer een hoop uitgesteld de laatste tijd. Zo heeft Tecmo KOEI vandaag onthuld dat Undead Knights voor de PlayStation Portable pas in 2010 zal verschijnen. Zoals de titel al doet vermoeden speelt de game zich af in de middeleeuwen.

De reden van uitstel is helaas niet genoemd, dus daar valt enkel over te speculeren. In deze game kun je de vijanden transformeren in hersenvretende zombies, die je handig bij kunnen staan in je strijd tegen de rest. De game kent ook nog een multiplayer met coöperatieve modus en competitieve modus. Oorspronkelijk moest de game verschijnen in de tweede helft van 2009. Smacht je naar ridders, bloed en zombies op je PSP, dan zul je dus nog even geduld moeten hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?