US Eagles pack voor Tom Clancy's H.A.W.X.

Trek de game Tom Clancy's H.A.W.X maar weer uit de kast, want vanaf vandaag kunnen we aan slag met een aantal nieuwe vliegtuigen. Xbox Live en het PlayStation Network werden vandaag namelijk voorzien van de DLC US Eagles.

Deze DLC zal in totaal vijf nieuwe vliegtuigen bevatten die je kunt downloaden voor 4,99 euro op het PSN of voor 400 MS via Xbox Live. Hieronder zie je één van de vijf vliegtuigen namelijk de F-111 Aardvark en daarnaast bevat de DLC de F-4 Phantom II, de A-12 Avenger stealth bomber prototype, de F-15 the Peak Eagle en de Blackbird.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?