Valkyria Chronicles 2 krijgt Britse releasedatum

Valkyria Chronicles verscheen in 2008 op de PlayStation 3. Wegens groot succes komt deel 2 deze zomer uit, exclusief voor de PSP.

Vandaag is de definitieve Britse releasedatum bekendgemaakt voor Valkyria Chronicles 2. 8 september zal de game daar verschijnen. De rest van Europa is rond die tijd waarschijnlijk ook aan de beurt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?