Valve komt met het Survival Pack

Left 4 Dead is een goede shooter en Co-Op ervaring in één. Naast dat heeft de game ook een hele bijzondere A.I. Deze reageert namelijk altijd anders. Ondanks de korte speelduur van de game, spelen mensen hem nog steeds.

Vandaag heeft Valve informatie naar buiten gebracht over de DLC van deze game, genaamd Survival Pack. Hierin zit een nieuwe modus, genaamd Survival. Naast de naam weten we hier nog niks van. Ook komen er twee levels beschikbaar voor Versus die niet eerder beschikbaar waren. De game zal ook een re-release krijgen in de winkels, waarin de DLC ook zit.

De extra content zal er voor de PC en de Xbox 360 zijn. De PC krijgt wel een extraatje, de Source Software Development Kit. Hiermee kun je zelf levels maken. Al deze extra content komt ergens in de lente uit. Er is nog niets bekend over een prijs.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?