Valve overtuigt gamers met Left 4 Dead 2

Al meer dan 40.000 gamers tekenden een petitie tegen Left 4 Dead 2, de opvolger van het succesvolle Left 4 Dead. Reden van het protest was het feit dat uitgever Valve Left 4 Dead 2 normaal gratis zou moeten aanbieden in de vorm van een opvolger van het eerste deel. Valve maakte zich zorgen en nodigden daarom twee veteranen van de eerste Left 4 Dead uit, om de game te komen testen.

De twee gamers, met de nicknames Walking_Target en Agent of Chaos, waren erg positief over de desbetreffende game, na een uitgebreide speelsessie. Toch stelden ze hun eisen omtrent het eerste deel, maar Valve verzekerde de twee gamers dat ze ook nog na de de release van Left 4 Dead 2 tijd zullen besteden aan de eerste Left 4 Dead, in de vorm van nieuwe content en verbeteringen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?