Vandal Hearts keert terug

Het is al weer negen jaar geleden dat de laatste Vandal Hearts game verscheen, maar in september keert Vandal Hearts weer terug met de game Vandal Hearts: Flames of Judgement voor het PlayStation Network en Xbox Live.

In de game belandden we in het continent Sostegaria waar twee koninkrijken elkaar het leven zuur maken. De jonge wees Tobias Martin probeert samen met zijn vrienden de vrede te bewaren. Ze komen er echter achter dat de Oorlog tussen de koninkrijken niet het grootste probleem is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?