Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Verdubbel je framerate in BioShock 2

Mede door de vele actie en de prachtige graphics die je tegenkomt tijdens het spelen van BioShock 2 heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om de framerate vast te zetten op 30 FPS. Er is echter een makkelijke manier om dit te omzeilen en het aantal frames per seconde te verdubbelen.

Het enige wat je moet doen is het spel pauzeren, het optie-menu induiken en zoeken naar 'Unlock Framerate'. Als je deze eigenschap aanzet, zul je de game op 60 FPS kunnen draaien. Wel zul je dan af en toe te maken krijgen met wat screen tearing en framedrops bij heftige momenten, maar daar staat het soepele bewegen tegenover. Het is het proberen waard...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?