Verdwenen Dragon Age DLC verschijnt opnieuw

De DLC Return to Ostagar werd eerst al uitgesteld en toen de DLC eindelijk verscheen, verdween hij plotseling. De DLC zou eerst namelijk tegelijk met de release van de game uitkomen, maar verscheen uiteindelijk op 14 januari om een paar uur later weer offline te worden gehaald.

De DLC zou namelijk problemen geven, doordat er op diezelfde dag een update voor de game verscheen. BioWare heeft nu echter bekendgemaakt dat Return to Ostagar alsnog zal verschijnen. Volgens BioWare zal de DLC ergens volgende week uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?