Verschillende PlayStation 3 en PSP bundels niet in Europa

De PSP bundel van God of War: Chains of Olympus en de PlayStation 3 bundel van Metal Gear Solid 4 zullen nooit Europa bereiken. Dit heeft Sony Computer Entertainment Europe vandaag bekendgemaakt.

De God of War bundel bevat een bloedrode PSP, de game God of War, de film Superbad en een coupon waarmee je Syphon Filter: Combat Ops kan downloaden. Deze kost 200 dollar. De Metal Gear Solid 4 bundel bevat een 80 gigabyte PlayStation 3, een DualShock 3 controller en de game zelf. Deze kost 500 dollar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?