Vervolg Devil May Cry 4 aangekondigd

Zojuist is Devil May Cry aangekondigd. Het indirecte vervolg van Devil May Cry 4 heeft ditmaal geen cijfer achter de naam. Het lijkt erop alsof de franchise een complete reboot heeft ondergaan.

Zo wordt Devil May Cry niet meer ontwikkeld door Capcom zelf, maar door Ninja Theory. Capcom zei al meerdere malen dat de nieuwe Devil May Cry er westerser uit zal zien. Dit doet Capcom om een breder publiek aan te spreken. Er is ook een trailer verschenen van Devil May Cry, waarin we zien dat Dante een heuse metamorfose heeft ondergaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?