Video: Aperture Science legt uit waarom Portal gratis is

Gisteren meldde we jullie al dat Steam beschikbaar is voor Mac. Om dat te vieren heeft Valve hun game Portal gratis gemaakt tot en met 24 mei.

Niet alleen de mensen bij Valve zijn te danken voor deze verrassing. Ook de wetenschappers van Aperture Science hebben meegewerkt om Portal gratis te maken. Zij leggen je graag nog een keer uit waarom je Portal moet downloaden in onderstaande video.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?