Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Civilization 5 laat zich zien

Civilization 5, door Firaxis ontwikkeld, laat in deze indrukwekkende trailer voor het eerst echt van zich zien. In alweer het vijfde deel van deze gevestigde gameserie mag je weer aan de slag om van jouw beschaving een wereldrijk te maken, van het stenen tijdperk tot in de verre toekomst. Deze game zal turn-based gespeeld kunnen worden, met onder andere uitgebreide diplomatieke opties. Ook de engine heeft een complete make-over gekregen.

Civilization 5 komt najaar 2010 uit op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?