Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Dagje strand in gameplay Battlefield 1943

De nieuwe game in de Battlefield serie, dit keer met het aanhangsel '1943', is op dit moment aanbeland in de bèta fase. Een select groepje gamers kan in multiplayer mode de nieuwe maps en gameplay gaan verkennen.

Eén van de levels uit deze trial versie van de game speelt zich af op het strand, en dat belooft natuurlijk flinke actie met een lekker zonnetje!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?