Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Geplaatst: 19 september 2009 14:44
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-
Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van Wii-kend op deze mooie nazomerse zaterdag 19 september 2009. Het is een beetje tegenstrijdig met dit weer om het over de winter te gaan hebben, maar feit blijft dat deze er over drie maanden al zit aan te komen. En in de aankomende winter worden ook de Olympische Winterspelen in Canada georganiseerd. Mario & Sonic organiseren hun eigen Olympische Winterspelen waar ze flink de strijd met elkaar aangaan. Lachen, gieren en brullen in de woonkamer...

LostWinds was één van de eerste games op WiiWare en misschien wel een onverwacht succes. Nu ruim een jaartje later komt ontwikkelaar Frontier met deel twee genaamd LostWinds: Winter Of The Melodias. Volgende maand kunnen we al met dit tweede deel aan de slag.

Nieuwe "awesome" trailer uitgekomen van Red Steel 2....

Het Nederlandse Two Tribes, bekend van Toki Tori, brengen dit najaar hun tweede WiiWare titel uit en natuurlijk weer een puzzelgame: Rubik's Puzzle Galaxy: Rush

Wie kent de klassieke supermarkt aflevering van Married With Children, waarin de Bundy's de strijd aangaan met de Marcy's om voor zoveel mogelijk geld aan boodschappen binnen te halen. Deze aflevering wordt nu dunnetjes over gedaan in Mart Racer.

De WiiMote en Nunchuck lijken uitermate geschikt voor de game Rage Of The Gladiator. Beslis zelf....

We sluiten deze aflevering van Wii-kend scheurend af met een nieuwe trailer van Need For Speed NITRO.

Wii-kend 35, 19 september 2009

Lees meer