Video: De wapens en dames van No More Heroes 2

No More Heroes was een experimentele game op de Nintendo Wii uit het brein van Suda 51. Er is inmiddels een opgepoetste versie aangekondigd voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar daarnaast komt er ook een No More Heroes 2. Exclusief voor de Nintendo Wii.

Vandaag is er een nieuwe video's verschenen die de wapens en dames van No More Heroes 2 laat zien. Check de video's hieronder. No More Heroes 2 verschijnt 28 mei.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?