Video: Debut trailer Dragon Quest IX

Vanaf 23 juli kunnen ook wij eindelijk met Dragon Quest IX: Protectors of the Starry Sky aan de gang op onze DS. De game is namelijk al een hele poos in Japan beschikbaar en komt nu ook eindelijk naar Europa. Vandaag verscheen dan ook de debut trailer van de game, waarin we gelijk de eerste gameplaybeelden kunnen aanschouwen.

In Dragon Quest IX speel je overigens een gevallen engel, die zijn oude status terug moet zien te krijgen. De game is een turn-based RPG, die zich voornamelijk richt op multiplayer gameplay. De speler kan tot in detail bepalen hoe zijn karakters er uitzien, en deze in de loop van het spel uitdossen met geschikt equipment.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?