Check hier alle The Game Awards 2023 content

Video: Debut trailer Kung-Fu Live

Kung-Fu Live zal binnenkort op het PlayStation Network gaan verschijnen. Er is echter nog niet bekendgemaakt wanneer de game precies zal uitkomen, maar inmiddels is de debut trailer van de game al wel onthuld.

De debut trailer van de game maakt nog even duidelijk dat Kung-Fu Live gebruik zal gaan maken van de PlayStation Eye. De game zal namelijk je hele lichaam in scannen, zodat jij de hoofdrolspeler van de game bent.

Binnenkort kunnen we het dus zelf opnemen tegen Ninjas en Bad Guys in Kung-Fu Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?