Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Eerste beelden Comic Jumper

Er staat een nieuwe held klaar om ons te gaan helpen. Captain Smiley zal de wereld van het kwade gaan redden in de nieuwe game Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley.

De game wordt ontwikkeld door Twisted Pixel, bekend van Splosion Man en The Maw, en zal later dit jaar exclusief op Xbox Live Arcade verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?