Video: Eerste LEGO Rock Band gameplay trailer

De eerste gameplay trailer van LEGO Rock Band was gisternacht te zien op MTV. LEGO Rock Band is de nieuwe titel in de Rock Band serie. De game komt uit voor PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en Nintendo DS. De game focust vooral op het aanpassen van de characters en op een LEGO-gebaseerde gameplay.

Bekijk de eerste gameplay trailer hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?