Borderlands 3

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 13 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: FL4K en Amara krijgen nieuwe skill trees in Borderlands 3

De bountyhunters van Borderlands 3 krijgen allemaal een nieuwe manier van spelen. In deze video zien we FL4K en Amara met nieuwe skill trees.

De Director's Cut van Borderlands 3, zo wordt de next gen editie van de RPG/FPS genoemd. Naast de grafische upgrades krijgen alle speelbare personages een nieuwe skill tree. FL4K krijgt een loaderbot als een huisdier. De loaderbots zijn beruchte vijanden in het Borderlands-universum, maar we kennelijk ook vriendelijke varianten, zoals de held die we tegenkwamen in Tales of the Borderlands. Amara krijgt een nieuwe skill genaamd Phaseflare. Deze orb doet elemental damage en groeit in kracht wanneer Amara melee-aanvallen uitdeelt tegen de mobs. Bekijk hier hieronder de video voor alle details.

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game krijgt ook een next gen upgrade voor de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Gearbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?