Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Gruwelijke beelden God of War 3

Deze video wou ik jullie zeker niet onthouden. In deze ontwikkelaars walktrough volg je Kratos in zijn zeer bloederige strijd. De graphics spatten van het scherm en daarnaast spat er ook een hoop bloed van het scherm.

God of War 3 is zonder twijfel een must have voor PlayStation 3 bezitters, maar ook een reden om het bakbeest van Sony aan te schaffen. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?