Video: Halo 3 ODST

Nog 11 dagen en het is zover! Dan komt de nieuwe Halo: ODST uit. Nu heeft Microsoft gisteren het volgende filmpje vrijgegeven. En om eerlijk te zijn: ik moest een paar minuten bekomen na het zien van dit filmpje. Microsoft heeft veel moeite gedaan voor dit nieuwe filmpje. Ook al zien we geen gameplay of nieuwe dingen, de sfeer wordt wel gezet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?