Video: Heavy Rain aan het handje van de developer

Dat Heavy Rain een topper gaat worden, dat weet inmiddels elke gamer. Niemand kan eigenlijk nog langer wachten om zelf met de game aan de slag te gaan, zoals enkele bofkonten op de gamescom dat een paar dagen geleden hebben gedaan. Om toch de honger enigszins te stillen, hebben we hier drie developer walkthrough video's voor je.

Heavy Rain verschijnt volgend jaar, exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?