Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Heavy Rain scenario's in Hassan's Shop

Het wachten op Heavy Rain wordt steeds zwaarder, maar gelukkig is het einde van de tunnel in zicht en kunnen we in het eerste kwartaal van 2010 aan de slag met deze nieuwe mysterieuze game van ontwikkelaar Quantic Dream.

Hieronder zie je vijf keer dezelfde video met elk een eigen scenario. Welke keuze maak jij? Blijf je kalm of ga je in de aanval?

Lees hier onze preview van Heavy Rain.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?