Video: Iron Man 2 laat zich opnieuw zien

Iron Man 2 komt in mei in de bioscoop uit. De bijbehorende game, welke uitkomt op alle platformen met uitzondering de pc, zien we verschijnen op 7 mei. Eerder kon je al bij ons een trailer zien van deze ijzeren gigant, maar vandaag hebben we weer een nieuwe video voor je in de aanbieding. Daarbij komen ook de ontwikkelaars aan het woord.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?