Video: Lekker puzzelen met Roogoo: Twisted Towers

In Roogoo: Twisted Towers is het jouw doel de planeet Roo en al zijn bewoners van de boosaardige Meemos te redden, door meteoren met verschillende vormen te voeden aan al wat leeft op de planeet. Laat drijvende landmassa's draaien, zodat de meteoren er veilig langs kunnen. Je moet snelle reflexen hebben om hindernissen te omzeilen en de niveaus uit te spelen.

In twee nieuwe video's kun je zien dat het vrij veel puzzelen is om levels tot een goed einde te brengen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?