Check hier alle The Game Awards 2023 content

Video: Lynch is nog steeds psychopaat

Lynch was in Kane & Lynch: Dead Men al geen lieverdje. Vandaag is er een video verschenen van Kane & Lynch 2: Dog Days. Deze trailer heeft vooral Lynch in de hoofdrol. Wat blijkt? Lynch is nog steeds geen lieverdje.

In de video zien we hoe Lynch alles uit de kast haalt om zijn vriendin terug te vinden. De nodige bedreigingen, schoten en gijzelingen zijn hiervoor z'n hulpmiddelen. Check de video hieronder. Kane & Lynch 2: Dog Days verschijnt 20 augustus 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?