Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Medal of Honor sniper gameplay

Medal of Honor komt dit najaar uit en moet de strijd aan gaan met Call of Duty: Black Ops en deze FPS ( MoH ) heeft nu weer wat van zich laten zien, namelijk een sniper-missie.

In deze sniper-missie zie je duidelijk dat er vertraging zit tussen wanneer je schiet en wanneer je kogel aankomt, zodat het realistischer is. Ga jij deze game ook spelen op 15 oktober?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?