Video: Naughty Bear laat zich weer zien

Vanaf volgend jaar kunnen we vervelende teddyberen te grazen nemen op PlayStation 3 en Xbox 360. A2M komt namelijk met Naughty Bear, een actiegame waarin we een boze beer spelen die wraak wil nemen op de andere beren omdat hij niet uitgenodigd is voor een feestje.

Naughty Bear heeft hiervoor een aantal gruwelijke manieren achter de hand waarvan we er eentje in deze nieuwe trailer kunnen zien. Daarnaast toont deze trailer gelijk de eerste gameplay beelden van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?