Video: Neem je keyboard mee in Music On

Binnenkort kun je overal ter wereld beschikken over je elektrische keyboard, zonder dat je deze steeds mee hoeft te sjouwen. Op 4 juni verschijnt namelijk de game Music On: Electronic Keyboard, de eerste in de 'Music On' serie, voor 200 DSi-punten.

Met de game verander je jouw Nintendo DS in een compleet elektronisch keyboard, inclusief heel wat ritmes die je kunt gebruiken voor je composities. Ook zijn er zestien andere instrumenten aanwezig die je kunnen begeleiden in jouw meesterwerk. Om een indruk van de game te krijgen, kun je de trailer hieronder bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?