Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Nieuwe Call of Duty: Black Ops trailer

Wij hebben er al eerder over bericht en nu is het moment dan toch eindelijk daar. De nieuwste trailer van Call of Duty: Black Ops is zojuist uitgebracht door ontwikkelaar Treyarch. In deze trailer zijn nieuwe beelden van Call of Duty: Black Ops te zien.

Black Ops speelt zich af tijdens de koude oorlog en bevat ook de momenten uit die periode, zoals de conflicten in Vietnam en de beroemde bestorming van de Iraanse ambassade uit 1980 in Londen.

Call of Duty: Black Ops is de nieuwste titel uit de Call of Duty-serie is vanaf 9 november verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360, pc, Wii en Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?