Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Video: Nieuwe Super Monkey Ball wordt gepromoot

Het is al weer drie jaar geleden dat Super Monkey Ball: Banana Blitz verscheen. Het werd dus weer hoog tijd voor een nieuwe, vond SEGA. Daarom komen ze binnenkort met Super Monkey Ball: Step & Roll!

Vandaag is er een promotievideo verschenen van Step & Roll. Deze game kent natuurlijk de klassieke Monkey Ball gameplay, maar dit keer kun je het Wii Balance Board gebruiken om te spelen. Daarnaast zijn er nu ook minigames beschikbaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?