Video: Nog meer slecht gezelschap

Nog meer kijkgenot deze middag! Op de PAX 2009 is een nieuw filmpje van Battlefield: Bad Company 2 uitgekomen. In dit filmpje vind je een hele hoop informatie over de nieuwe game. Zo wordt er uitleg gegeven over de Rush-mode, de nieuwe voertuigen, zie je al een tipje van de sluier over de besturing en het Squad systeem. Kijk snel verder!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?