Video: PlayStation week 33

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de PlayStation 3 en de PSP. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

gamescom is al bijna weer afgelopen, maar heeft natuurlijk wel een hoop nieuwe trailers met zich meegebracht. We hebben deze week dan ook extra veel trailers voor jullie.

Beginnend bij Ratchet and Clank: All Four One.

Killzone 3 laat multiplayer gameplay zien.

LittleBigPlanet belooft een groot feest te worden.

inFamous 2 laat de zon schijnen.

Sorcery en SOCOM 4: U.S. Navy SEALs tonen PlayStation Move gameplay.

MotorStorm: Apocalypse falling city gameplay.

En voor de PSP hebben we de game Lord of Arcana.

Patapon 3

En als laatst toont Sony de zeven wonderen in Ys Seven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?