Video: PlayStation week 34

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de PlayStation 3 en de PSP. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Ook deze zaterdag hebben we weer een hoop nieuwe trailers voor jullie in petto en ondanks dat de gamescom in keulen alweer is afgelopen druppelen er ook nog steeds een aantal gamescom trailers binnen.

Sony toont onze de nieuwste PlayStation Move titels.

Nieuwe Final Fantasy XIV Online trailer laat ons de sfeer proeven.

Valkyria Chronicles 2 vertelt verhaal.

En Steven Terheide vertelt meer over Killzone 3.

UFC Undisputed 2010 laat eerste beelden zien.

En als laatste nog een aantal nieuwe PSN titels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?