Video: PlayStation week 39

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de PlayStation 3 en de PSP. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Natuurlijk hebben ook deze zaterdag weer een aantal trailers voor jullie in petto. Beginnend bij Assassin's Creed: Brotherhood. Deze game laat namelijk de gameplay van de Multiplayer bèta zien.

Final Fantasy XIV komt weer langs.

Daarnaast laat The 3rd Birthday volledige trailer zien.

Tonen de PSP games God Eater Burst en Tactics Ogre hun trailer.

Planet Minigolf krijgt PlayStation Move.

En als laatst toont Capcom het verschil tussen de PlayStation en Xbox 360 versie van Dead Rising 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?