Video: Sonic achter het stuur in nieuwe gamescom trailer

  • Door Remco van Woensel
  • Op 20 augustus 2009 om 11:26

Er zijn al verschillende games uitgebracht met onze blauwe egel in de hoofdrol, maar geen enkele daarvan is een racegame. Maar daar gaat SEGA verandering in brengen. In februari van 2010 komt SEGA met Sonic's eerste racegame: Sonic & SEGA All-Stars Racing. Deze game zal voor de Wii, DS, Xbox 360, PlayStation 3 en de PC worden uitgebracht.

Op de gamescom van dit jaar liet SEGA een trailer zien van deze nieuwe game. Deze tailer kun je hieronder bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?